Trenger du noen å snakke med?

Nettprestene er her for deg når du trenger noen å prate med. Du kan kontakte oss på chat de fleste av ukens dager. Noen av oss kan du også maile med.

I Nettkirken finner du prester som du kan snakke med om livet, troen, tvilen, religion og verdispørsmål – kort sagt; alt mellom himmel og jord -  sort som smått. Vårt mål er ikke å gi deg fasitsvarene, men å være en du kan drøfte livets viktige spørsmål med. De faste nettprestene kan du også nå på e-post. Adressen finner du under bildet av hver enkelt.

• Britt Aanes Ekhougen

SNAKK/SKRIV med Britt: Torsdag 4.mai kl.10-12, deretter hver torsdag samme tid
    Britt er til daglig Sjømannsprest/daglig leder i Sjømannskirken i Belgia.

• Ingunn Grytnes Kristensen

SKRIV/SNAKK med Ingunn: Torsdag 4.mai kl.17-18, deretter hver torsdag kl.14-16
    Ingunn er til daglig diakon i I Hunstad kirke/Innstranden menighet i Bodø.

• Roger Brevik

SKRIV/SNAKK med Roger: Lørdag 29. april , søndag 30. april og mandag 1. mai. Tidspunktene kommer i morgen, fredag 28. april.
    Roger er fra 3.oktober 2016 vikariere for Knut i Nettkirken. Ved siden av å være nettprest er han menighetsprest i Åsmarka, Ringsaker.

• Ingrid Nyhus

SKRIV/SNAKK MED INGRID: Fredag 21.april kl.10-12 og søndag 23.april kl.14-16

• Pernille Astrup

SKRIV/SNAKK MED PERNILLE: Fredag 28.april kl.15-17
    Pernille ble ordinert til prest i 2004 og har utdannelsen sin fra Det teologiske fakultet i Oslo. Hun har tidligere tatt en utdanning i massasje og kroppspsykologi og har etterutdanning innen Imago relasjonsarbeid. Ved siden av stillingen som nettprest er hun 50 % studentprest i Vestfold. Hun har vært nettprest i halv stilling siden september 2012

Ønsker du å kontakte Pernille på e-post, kan du klikke her.

• Liv Arnhild Romsaas

SKRIV/SNAKK MED LIV ARNHILD: Fredager kl.12-14
    Liv Arhild er til daglig studentprest på Lovisenberg diakonale høgskole

• Karoline Astrup

SKRIV/SNAKK MED KAROLINE: søndag 30. april kl. 18.00 - 20.00.
    Karoline er til daglig menighetsprest i Asker. Hun vil chatte jevnlig i Nettkirken i den tiden Knut er i permisjon.

• Asle Tveit

SKRIV/SNAKK med Asle: Tirsdager kl. 17.30-19.30.
    Asle er til daglig feltprest for soldater og ansatte i Madlaleiren i Stavanger.

• Inger Bækken

SNAKK/SKRIV med Inger: Tirsdager kl.21-23
    Inger er til daglig sokneprest på Nøtterøy

• Eli Kristin Flåten

SKRIV/SNAKK med Eli: Onsdager kl.17-19
    Eli jobber til daglig som som prosjektprest på Spikkestad i og prostiprest i Lier

• Janne Sukka

SKRIV/SNAKK med Janne: Onsdag 26.april kl.19-21, deretter hver onsdag samme tid
    Janne er til daglig sokneprest i Flå

• Marie Skarrebo Holmen

SKRIV/SNAKK med Marie: Onsdag kl.21-23
    Marie studerer teologi ved det teologiske menighetsfakultet i Oslo.

• Harald Daasvand

SKRIV/SNAKK med Harald: Harald er å treffe på mail eller på individuell chat etter avtale.
    Han (f. 1953) har vært knyttet til Sjømannskirken siden 1972, bl.a. som medarbeider i New York, sjømannsprest i Montreal og Rotterdam, og som informasjonssjef og redaktør. I perioden 2007 - 2012 var han medseilende sjømannsprest i Color Line. Her på Nettkirken har han deltatt i utviklingsarbeidet og i arbeidet med lanseringen i 1999. I 2000 fikk han ansvar for prestetjenesten på Nettkirken, og er fortsatt med etter utvidelsen i 2009.

• Lena Rebekka Risnes

SKRIV/SNAKK med Lena: Tirsdag 2.mail kl.14-16, deretter hver tirsdag til samme tid
    Lena Rebekka er til daglig sjømannsprest i Sveits

• Maria Paulsen Skjerdingstad

SKRIV/SNAKK med Maria: Onsdag 3. mai kl. 15-17. Hun skal også chatte 10/5, 14/6 og 21/6 Maria er til daglig prest i Røa og Sørkedalen menigheter.

• Knut Nåtedal

Knut har permisjon i Nettkirken fram til oktober 2017. --
    Knut (f. 1970) er utdannet prest fra Det teologiske Menighetsfakultet i Oslo. Han har vært prest og familieterapeut ved Viken senter for psykiatri og sjelesorg i Bardu i Troms, feltprest i Forsvaret, skolelagsprest og prest i Slagen/Tønsberg. Knut har vært nettprest i 50% stilling siden 2009, og jobber 50 % som sykehusprest ved Sykehuset i Vestfold.

Ønsker du kontakte Knut på e-post kan du gjøre det ved å klikke her.
    Send e-post

Det kan til tider være mange som ønsker å chatte med nettpresten samtidig. Da kan du oppleve at det står "Presten er opptatt", selv om du oppsøker chatten innenfor den tiden som nettpresten har oppgitt. Prøv gjerne igjen litt senere, eller kom tilbake på et annet chattetidspunkt. Alle tider oppgis i norsk tid. Om du ønsker kan du også sende e-post til en av de faste nettprestene eller til: nettpresten@nettkirken.no

Vi bruker et chatteprogram, og du er nå kommet til startsiden for chatten/samtalen. Det er enkelt og du kan ikke gjøre noe "feil". Når nettpresten er online kan du trykke på den grønne linjen under nettpresten for å starte chat-samtalen. Ønsker du heller å kommunisere med oss på epost så avtaler vi det på chatten.

Vi er tre faste nettprester som arbeider i Nettkirken i tillegg til gjestenettprester fra Den norske kirke, og du kan velge hvem av prestene du ønsker å samtale med. Og husk at vi alle har taushetsplikt. Det du forteller blir mellom deg og den som svarer deg. For å gjøre tjenesten så god som mulig vil nettprestene imidlertid ha anledning til å oppsøke veiledning på den jobben vi gjør, og bringe fram anonymisert tematikk fra samtalene.

Vi har lagt stor vekt på sikkerhet når det gjelder det tekniske. Det er ikke mulig for andre å se det som du eller nettpresten skriver her på chatten. Det blir mellom oss - og slettes helt når chatten/samtalen er over.