Trenger du noen å snakke med?

Nettprestene er her for deg når du trenger noen å prate med. Du kan kontakte oss på chat de fleste av ukens dager. Noen av oss kan du også maile med.

I Nettkirken finner du prester som du kan snakke med om livet, troen, tvilen, religion og verdispørsmål – kort sagt; alt mellom himmel og jord -  stort som smått. Vårt mål er ikke å gi deg fasitsvarene, men å være en du kan drøfte livets viktige spørsmål med. De faste nettprestene kan du også nå på e-post. Adressen finner du under bildet av hver enkelt.

• Roger Brevik

SKRIV/SNAKK med Roger: Torsdag 29. juni kl. 21:00 - 23:00.
    Roger har sommerferie uke 28-31.

Roger er fra 3.oktober 2016 vikariere for Knut i Nettkirken. Ved siden av å være nettprest er han menighetsprest i Åsmarka, Ringsaker.

• Lena Rebekka Risnes

SKRIV/SNAKK med Lena Rebekka: Tirsdag 27.juni kl.14-16. Deretter ferie.
    Lena Rebekka er til daglig sjømannsprest i Sveits

• Einar Vannebo

SNAKK/SKRIV med Einar Tirsdag 27.juni kl.19-21, deretter hver tirsdag til samme tid
    Einar er til daglig sokneprest i Våler i Solør

• Janne Sukka

SKRIV/SNAKK med Janne: Onsdager kl.19-21
    Janne er til daglig sokneprest i Flå

• Marie Skarrebo Holmen

SKRIV/SNAKK med Marie: Onsdag 21.juni kl.21-23
    Marie studerer teologi ved det teologiske menighetsfakultet i Oslo.

• Eli Kristin Flåten

SKRIV/SNAKK med Eli: Onsdag 28.juli kl. 17-19, deretter hver onsdag samme tid.
    Eli jobber til daglig som som prosjektprest på Spikkestad i og prostiprest i Lier

• Inger Bækken

SNAKK/SKRIV med Inger: Inger har ferie uke 24-26. Chat tirsdager kl.21-23 fra 4.juli og utover
    Inger er til daglig sokneprest på Nøtterøy

• Ingunn Grytnes Kristensen

SKRIV/SNAKK med Ingunn: Torsdag 29.juni og 13. juli kl.14-16, Ingunn tar deretter ferie fram til 17.august
    Ingunn er til daglig diakon i I Hunstad kirke/Innstranden menighet i Bodø.

• Ingrid Nyhus

SKRIV/SNAKK MED INGRID: Fredag 30.juni og 6.juli kl.10-12. Deretter har Ingrid ferie

• Britt Aanes Ekhougen

SNAKK/SKRIV med Britt: Britt har ferie.
    Britt er til daglig Sjømannsprest/daglig leder i Sjømannskirken i Belgia.

• Maria Paulsen Skjerdingstad

SKRIV/SNAKK med Maria: Onsdag 26.juli kl. 15-17.
    Maria er til daglig prest i Røa og Sørkedalen menigheter.

• Pernille Astrup

SKRIV/SNAKK MED PERNILLE: FERIE fram til 17.juli
    Pernille ble ordinert til prest i 2004 og har utdannelsen sin fra Det teologiske fakultet i Oslo. Hun har tidligere tatt en utdanning i massasje og kroppspsykologi og har etterutdanning innen Imago relasjonsarbeid. Ved siden av stillingen som nettprest er hun 50 % studentprest i Vestfold. Hun har vært nettprest i halv stilling siden september 2012

Ønsker du å kontakte Pernille på e-post, kan du klikke her.

• Karoline Astrup

SKRIV/SNAKK MED KAROLINE: FERIE i ukene 25-27 og 31-32.
    Karoline er til daglig menighetsprest i Asker. Hun vil chatte jevnlig i Nettkirken i den tiden Knut er i permisjon.

• Line Kvalvaag

SKRIV/SNAKK med Line: Send e-post

• Asle Tveit

SKRIV/SNAKK med Asle: Ferie fram til 1.august
    Asle er til daglig feltprest for soldater og ansatte i Madlaleiren i Stavanger.

• Harald Daasvand

SKRIV/SNAKK med Harald: Harald er å treffe på mail eller på individuell chat etter avtale.
    Han (f. 1953) har vært knyttet til Sjømannskirken siden 1972, bl.a. som medarbeider i New York, sjømannsprest i Montreal og Rotterdam, og som informasjonssjef og redaktør. I perioden 2007 - 2012 var han medseilende sjømannsprest i Color Line. Her på Nettkirken har han deltatt i utviklingsarbeidet og i arbeidet med lanseringen i 1999. I 2000 fikk han ansvar for prestetjenesten på Nettkirken, og er fortsatt med etter utvidelsen i 2009.

• Knut Nåtedal

Knut har permisjon i Nettkirken fram til oktober 2017. --
    Knut (f. 1970) er utdannet prest fra Det teologiske Menighetsfakultet i Oslo. Han har vært prest og familieterapeut ved Viken senter for psykiatri og sjelesorg i Bardu i Troms, feltprest i Forsvaret, skolelagsprest og prest i Slagen/Tønsberg. Knut har vært nettprest i 50% stilling siden 2009, og jobber 50 % som sykehusprest ved Sykehuset i Vestfold.

Ønsker du kontakte Knut på e-post kan du gjøre det ved å klikke her.
    Send e-post

Vi bruker et chatteprogram, og du er nå kommet til startsiden for chatten/samtalen. Det er enkelt og du kan ikke gjøre noe "feil". Når nettpresten er online kan du trykke på den grønne linjen under nettpresten for å starte chat-samtalen. Ønsker du heller å kommunisere med oss på epost så avtaler vi det på chatten.

Vi er tre faste nettprester som arbeider i Nettkirken i tillegg til gjestenettprester fra Den norske kirke, og du kan velge hvem av prestene du ønsker å samtale med. Og husk at vi alle har taushetsplikt. Det du forteller blir mellom deg og den som svarer deg. For å gjøre tjenesten så god som mulig vil nettprestene imidlertid ha anledning til å oppsøke veiledning på den jobben vi gjør, og bringe fram anonymisert tematikk fra samtalene.

Vi har lagt stor vekt på sikkerhet når det gjelder det tekniske. Det er ikke mulig for andre å se det som du eller nettpresten skriver her på chatten. Det blir mellom oss - og slettes helt når chatten/samtalen er over.

Det kan til tider være mange som ønsker å chatte med nettpresten samtidig. Da kan du oppleve at det står "Presten er opptatt", selv om du oppsøker chatten innenfor den tiden som nettpresten har oppgitt. Prøv gjerne igjen litt senere, eller kom tilbake på et annet chattetidspunkt. Alle tider oppgis i norsk tid. Om du ønsker, kan du også sende e-post til en av de faste nettprestene eller til: nettpresten@nettkirken.no